2016-07-02

Om sveakvarteren.se

Sveakvarteren är ett av Stockholm innerstads mest spännande nybyggnadsprojekt med Musikhögskolan som närmaste granne. Nu skapas fler bostäder i de kommande två etapperna; Svea Symfoni och Svea Serenad.

Veidekke Entreprenad, som ansvarar för produktionen, kommer att arbeta för att minimera olägenheten, men vissa arbetsmoment på byggarbetsplatsen kan ändå komma att upplevas som störande. Det är oundvikligt vid ett projekt av den här typen och omfattningen och vi ber om din förståelse under en tid framåt. Vi som jobbar med att utveckla området är dock trygga i att det här långsiktigt blir en riktigt fin plats att bo på.

Fram tills att kvarteret är klart ska vi göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på byggarbetsplatsen. Vi har därför gjort en webbplats med grundinformation och det är här som vi kommer att informera om sådant som är bra att veta. Här hittar du även kontaktuppgifter och frågor-och-svar samt ett formulär för frågor och synpunkter och  återkommer till dig via telefon eller e-post.

Byggarbetsplats = farlig plats
Vi vill påminna om att en byggarbetsplats är en farlig plats för såväl vuxna som lekande barn. Det är inte tillåtet att gå in på arbetsplatsen och vi ber särskilt dig med barn att vara extra uppmärksam.