Mari, Christoffer och hunden längtar till inflyttningen

Mari och Christoffer Caesar står och tittar på inredningsbilderna, pekar och resonerar om hur de ska ha det i sin nya lägenhet. Men det är ett tag kvar, först efter sommaren nästa år är det klart för inflyttning. Vilka förväntningar har de på sin nya bostad?

”Vi har stora förväntningar och är så taggade att få flytta in, utbrister Mari. Det här blir så fint och vi ser fram emot att få komma hem, för det är så det känns. Vi kan inte vänta med att få bjuda in vänner och släkt till vårt fina hem och starta upp en familj.

Mari och Christoffer var på ett informationsmöte och kände direkt att detta var något för dem. De köpte en trea och Mari säger att tiden går fort, innan man vet ordet av är det dags för inflytt.

”Vi känner faktiskt att wow, nu börjar det bli verklighet! Det är så kul med ett sådant här event eftersom man börjar kunna ta på det man köpt, och bli inspirerad och sugen på att börja planera på riktigt. Sen tror jag att loungen blir en succé, det är något helt nytt i Stockholm. Det är supercoolt och lite New York känsla över det, säger Mari.”