Succé igen för byggplatsvisning!

Fullsatt och trevlig på Veidekkes byggplatsevent vid Sveakvarteren

En strid ström av människor kom till Sveakvarteren en lördag i oktober då Veidekke och Selvaag Boolig öppnat upp byggarbetsplatsen för besökare. Ungefär 600 kunder, grannar och intresserade besökte evenemanget.

Längst ner hittar du ett bildspel med fler bilder

Röda mattan var utrullad för att välkomna stora som små besökare.

Den nyfikne besökaren kunde titta in i vår fina lounge på 600 kvadrat. Den är visserligen långt ifrån klar men var dagen till ära ljussatt och dekorerad och fylld med bilder på hur det kommer att se ut. På de råa betongväggarna projicerades film och Selvaag Boolig berättade om loungekonceptet för Svea Symfoni och Svea Serenad. Är du nyfiken? Läs mer här!

Den första timmen var för de kunder som redan köpt en bostad. De var extra nyfikna på hur det kommer att se ut och uppskattade att få information och inspiration om husen och bostäderna.

En kort promenad via garaget ledde besökarna upp till tre lägenheter, även de under produktion. Här gick det ändå att förstå hur det kommer att se ut, inte minst av de framtidsbilder som fanns utplacerade.

__

Utomhus stod en foodtruck från Carotte och serverade varm pumpasoppa och kaffe. Nu var visserligen höstdagen ganska varm, men den varma soppan uppskattades av många besökare.
I Veidekkes informationstält trängdes folk runt den stora modellen över området. Det är alltid mycket roligare att titta på en tredimensionell modell som bättre redovisar skalor och avstånd. Här kunde både köpare och intresserade titta på bilder, känna på inredningsmaterial och prata med både arkitekten från Brunnberg & Forshed, mäklare och representanter från Veidekke. Här sågs blivande grannar peka ut sina lägenheter och prata om hur det skulle bli.


Både unga och gamla blev inspirerade till att pyssla och binda en höstkrans och många av dem blev fantastiskt fina.

Studenter från Kungliga Musikhögskolans jazzprogram underhöll med musik och skönt gung under hela eventet.


Tipspromenad och gissa antalet i godishuset var dagens tävlingar och vi gratulerar tipspromenadvinnaren Christina Cronsioe och syskonen Ludvig och Love Omhult som vann biobiljetter och Josef Murray som vann godishustävlingen (det var 429 godisar i huset).Tack för att ni kom! Vi ses igen!