Restaurang Krubb Burgers i samma kvarter som Svea Fanfar

I omgivande kvarter duggar restauranger och fik tätt och precis i närheten, på Vallhallavägen 113 i Svea Fanfar, ligger nyöppnade restaurang Krubb Burgers. Här serveras streetfood som enligt samstämmiga röster är väldigt god och som också är prisvärd. Örjan Johansson, verksamhetsansvarig på Krubb, berättar om varför de landade just här:

Min sambo Annika, förstod att det här var en fantastisk möjlighet. Själv är jag inte från Stockholm men hon insåg att platsen var rätt. Och det kan jag hålla med om nu när vi haft öppet sedan försommaren: härlig atmosfär och trevliga människor, fin arkitektur och nära till både natur och city. Den här sommaren har vi också haft mycket glädje av vår stora uteservering som har ett bra solläge.

Varför jobbar du med mat och krog?

Ja, det kan man fråga sig. Jag tycker om mat och glada människor. Jag har gjort massor av olika saker i mitt liv men landande i mat. Nu kör jag det här med min sambo Annika, som har slutat sitt ordinarie jobb och börjar arbeta heltid med mig.

Vad serverar ni?

Vi serverar hamburgare av hög kvalitet, pizza och några pastarätter. Hamburgare är underskattat, det är väldigt gott och går att variera massor. En kul sak är att det snart börjar en passionerad pizzabagare från Neapel hos oss. Han bakar fantastiskt goda pizzor och blev Årets pizzabagare i Sverige både år 2017 och 2019. Vi är superglada för att han kommer och gör våra pizzor till något utöver det vanliga. Vi brukar säga att han gör verklig go-pizza och jag hoppas att många som bor häromkring kommer att hitta hit och trivas hos oss!