Agneta och Göran flyttar från Norrland till Svea Symfoni

Agneta och Göran Lundegårdh besöker Sveakvarteren på Veidekkes byggplatsvisning. De har köpt en lägenhet högst upp i Svea Symfoni och är nyfikna på hur det kommer att bli. Agneta pekar upp mot en lägenhet som bara finns i fantasin än så länge:

”Vi hade gjort lite research och hängde sen på låset när bostäderna släpptes. Det var helt otroligt hur många som ringde, jag tror vi var nummer 87 trots att vi var snabba. Vi funderade inte länge utan valde en trea med stor terrass. Vi kände oss säkra på att det skulle bli fint, det var ett bra material och var lätt att föreställa sig hur det kommer att bli, illustrationerna ser ju så verkliga ut.”

Idag bor Agneta och Göran i Luleå och har även en mindre lägenhet på Östermalm. Nu går flyttlasset för gott till Stockholm och den nya lägenheten. Varför valde de Svea Symfoni?

”Det är ett jättebra läge här, känns lugnt och säkert. Vi ville ha en lite större lägenhet och en terrass, säger Göran. Sen var loungen en bidragande orsak. Vi är ofta bortresta och vill känna oss trygga med att någon har hand om nyckeln och tittar till lägenheten. Garage i källaren var också en anledning, det är smidigt att kunna åka rätt ner i garaget.”