Välbesökt loungepremiär 25 maj

Lördagen den 25 maj bjöd vi in till premiärvisning av loungen och två visningslägenheter som var inredda med vardera koncept för Svea Serenad och Svea Symfoni. Vi hade också premiär för ett specialerbjudande. För att fira invigningen av loungen erbjuder vi 10 lägenheter i Sveakvarteren till kampanjpris t.o.m. 31 augusti 2019. Inflyttning sker från hösten 2019. Mer information om kampanjpriserna hittar du här.

Många besökte oss på lördagens visningsdag i loungen och det var roligt att se att så många var både nyfikna och positiva till hela projektet, bostäderna och inte minst den fina loungen. Selvaag Bolig, som driver loungen, berättade om hur loungekonceptet fungerar och vilka möjligheter som ett plussboende innebär i Svea Symfoni eller Svea Serenad. Veidekke Bostad och våra mäklare visade modellen över hela projektet och de två möblerade visningslägenheterna. Vi fick höra fantastiskt musik på harpa från Pauline som är student på KMH och till det bjöds det goda smoothies och frasiga croissanter.

De som redan köpt köpt bostad i Sveakvarteren kom kvällen innan för att titta på loungen och visningslägenhterna. Det blev en riktigt härlig tillställning med över 200 personer som kom till vår loungepremiär. Vi såg leenden och möten mellan grannar som pratade med varandra och i barnhörnan var det fullt med barn som lekte.